Ochelari fără rame, descoperiți dacă și vouă vi se potrivesc stilului personal

Ochelari fără rame, descoperiți dacă și vouă vi se potrivesc stilului personal. Citește în acest articol de blog pentru cine sunt ochelarii. În liceu, obișnuiam să port ochelari fără rame iar prietenii mei mă porecleau în toate felurile. Am crezut că așa va fi întotdeauna…

Dar, când am intrat în industria de optică medicală, mi-am dat seama cum ochelarii fără rame pot fi eleganți. Detaliile moderne și culorile izbitoare m-au ajutat să văd fără margini într-o lumină complet diferită.

Și apoi am văzut vedete precum Brad Pitt, Simon Pegg și producătorul de succes „Dusk Till Dawn”, Zayn Malik, purtând acest stil. M-am asigurat că fără margini este într-adevăr la modă.

Astăzi, avem opțiuni nesfârșite de stil pentru ochelari de vedere fără rame. De la ochelari transparenți sau fără jumătate de ramă până la forme geometrice. Am parcurs un drum lung de la acei ochelari voluminoși care erau prea grei pentru a fi purtați și până aici.

Vrei ceva ieșit din comun? Ochelarii mari, îndrăzneți, supradimensionați vă pot ajuta. Dar ce zici de momentele în care nu ai chef să fii în centrul atracției? Sau dacă v-ați săturat de stilurile diferite și doriți doar să vă angajați în ceva simplu și discret.

Am un răspuns pentru aceste întrebări care vă macină. Ce spuneți de ochelari fără rame? Sunt ușori pentru ochi și față. Indiferent dacă vă plac ochelarii sau nu, e imposibil să nu vă îndrăgostiți de acest stil clasic.

Ce înseamnă o pereche de ochelari fără rame?

La acest stil, lentilele sunt atașate de tâmple folosind șuruburi mici. Lentilele sunt expuse din toate părțile, astfel încât să pară că plutesc. Sunt aproape invizibile dar reușesc totuși să atragă atenția (într-un mod cool).

Dacă sunteți în căutarea unui omolog mai ușor decât ochelarii cu jumătate de ramă, acest stil vă va sta bine. Majoritatea oamenilor consideră că stilul ochelarilor lor este o problemă majoră. Dacă simțiți același lucru, de ce să nu treceți de la perechea obișnuită la ochelarii fără rame?

Ochelari fără rame, un stil încercat și testat

Dacă sunteți conștient de istoria ochelarilor, știți că stilul fără rame nu e atât de nou pe cât pare. De fapt, există chiar de mai multe secole. Ne întoarcem în 1820 când un student austriac de optică, Johann Friedrich, a venit cu un monoclu fără margini. Acesta trebuia să fie ținut în mână pentru a corecta vederea la un singur ochi.

De atunci, acest stil a fost modificat și, după câteva secole de inovație, am obținut ochelari fără rame.

Popularitatea lor a crescut la începutul secolului al XX-lea datorită președintelui american Theodore Roosevelt. Acesta a ales să poarte acești ochelari de mai multe ori. Milenialii își pot aminti, de asemenea, că au văzut acești ochelari fără rame la mulți actori, precum Patrick Dempsey sau Kate Beckinsale.

Motive pentru a rămâne fără rame

Dacă atracția discretă a acestor ochelari te-a lăsat fără cuvinte, trebuie să fii deja convins că vei cumpăra ochelari fără rame. Dacă aveți nevoie de ceva mai convingător, următoarele beneficii vă vor ajuta să faceți o alegere înțeleaptă.

1. Atenție, nu distragere

Cu toții avem o trăsătură facială de care suntem foarte mândri. Dar modelul, stilul și culoarea ochelarilor noștri, toate, pot fi uneori prea atrăgătoare. Estetica minimalistă a ochelarilor fără rame nu va provoca niciodată distragerea atenției.

În aceste condiții, va lăsa caracteristicile tale să ocupe locul central. Au un fel de vibrație sofisticată ce vă va atrage mai multă atenție asupra feței și nu asupra ochelarilor.

2. Măgulesc fiecare formă a feței

Cu atât de multe forme și stiluri de ochelari, oamenii sunt adesea confuzi cu privire la tipul care va arăta cel mai bine pe fața lor. Cu ochelarii fără rame, puteți spune „la revedere” de la această problemă.

Indiferent dacă aveți o formă ovală a feței sau dacă structura dvs. are curbe frumoase, puteți alege pentru stilul fără rame atât la ​​ochelarii de prescripție, cât și la cei fără prescripție. Întrucât nu au ramă, adevărata formă a feței tale va străluci.

Cu toate acestea, dacă doriți un strop de culoare, puteți alege ochelari cu brațele subțiri în nuanțe atrăgătoare.

3. Există atât de multe stiluri

Dacă credeți că fără margini este stilul bunicului sau a bunicii, sunteți pe cale să vă răzgândiți. Permiteți-ne să vă spunem că nu există niciun stil de ochelari pe care să nu-l găsiți online la ochelarii fără rame de designer.

Ramele neobișnuite în forme elegante sau ciudate și culori îndrăznețe amestecate cu modele exotice, cele fără margini au mult mai multe de oferit. De asemenea, puteți obține ochelari fără rame pentru bărbați în forma dvs. preferată de aviator.

Acești ochelari nu vă vor ascunde aspectul natural. Ar putea fi stilul tău dacă ai tendința să te îndepărtezi de aceste rame mari.

4. Sunt accesibili

Un alt lucru pe care oamenii îl admiră la ochelarii fără margini este accesibilitatea. În urmă cu aproximativ 2 sau 3 decenii, acești ochelari erau doar pentru cei bogați. Adică Steve Jobs obișnuia să poarte astfel de ochelari!

Dacă intenționați să încercați ochelari fără margini, nu lăsați să vă vină în minte un al doilea gând. Dacă alegeți să comandați ochelari online puteți obține chiar oferte și reduceri interesante.

5. Ochelari fără rame dar cât se poate de puternici

Structura fără cadru vă poate oferi avertismentul „manipulați cu grijă”. Dar ghici ce? Ochelarii fără rame sunt la fel de puternici ca orice alt tip de ochelari cu rame complete. Surprinzător, nu?

Astăzi, ochelarii fără rame nu au doar stiluri futuriste, ci și tehnologie de top pentru a rezista testului timpului. Optează pentru materialul din titan atunci când cumperi online ochelari fără rame pentru a-ți oferi un model mai ușor, flexibil și robust.

6. Ochelarii fără rame fac echipă bună cu toată lumea

Nu trebuie să te lupți cu potrivirea ținutelor tale cu ochelarii, deoarece acest stil va merge cu tot ceea ce porți. Vă pregătiți pentru o întâlnire? Ce zici de asocierea rochiei tale îmbrățișând silueta cu ochelarii fără rame pentru femei, cu ochi de pisică?

Acum este eleganța la maxim. De la ținutele de zi cu zi până la acele haine de ocazie, ochelarii fără rame vor arăta grozav cu aproape orice vrei să porți. Puteți verifica online ochelarii fără margini pentru a alege stilul preferat.

Sfat profesional: alegeți un model de ochelari fără rame care să contrasteze cu forma feței.

Concluzie

Permiteți-ne să vă oferim trei motive majore pentru a alege ochelari fără margini: confort, accesibilitate și modă. Acestea sunt motivele pentru care marile brand-uri promovează ochelari fără margini peste tot în lume.

Stilul există de câteva secole și nu va pleca nicăieri prea curând. Oricare ar fi motivul pentru care ai ales această tendință invizibilă există atât de multe stiluri care te vor face mândru/mândră de decizia ta.

Pentru servicii de optimizare SEO vă invităm să intrați în contact cu noi. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere suport pentru SEO, link building și marketing.

Lasă un comentariu